Hulladék gyűjtés és szállítás

Amennyiben a telephelyén halmokban gyűlik vagy éppen egy kisebb tételnyi fémhulladék képződött, azonban gondot okoz annak önálló elszállítása, felkínáljuk Önnek a hulladék általunk történő elszállítását.

A hulladék elszállítás nem egy könnyű feladat, figyelembe véve a szükséges szállítóeszköz és a megfelelő engedélyek hiányát, ezért optimális döntés ebben a helyzetben a hulladék elszállítás megrendelése tőlünk.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a hulladék elszállítás tekintetében Magyarország egész területén, valamint kedvező és tisztességes együttműködési feltételeket kínálunk a hulladékátvétel tekintetében. Rendelkezésünkre áll a megfelelő szállítóeszköz a nagy tételek és a túlméretes fémhulladék szállításához, valamint a felkészült munkaerő is, akik operatívan előkészítik a fémhulladékot a szállításhoz, és elszállítják a területről. A hulladékelszállítás teljes kísérő dokumentációját biztosítjuk.

Minden szempontból megéri leadni a fémhulladékot, tőlünk igényelve annak elszállítását, hiszen így gyorsan megszabadulhat a szükségtelen fémhulladékoktól, ráadásul kiegészítő anyagi forrásokhoz is jut. Sőt, mi több, nem kell foglalkoznia a szállítóeszköz és kiszolgáló személyzet felkutatásával, biztosítani a folyamat ellenőrzését, ami nem kis időráfordítással jár.

Le akarja jó áron adni a fémhulladékot és emellett nem akar aggódni a fellépő költségek miatt? Rendelje meg a fémhulladék elszállíttatását a KERAMET Hungary Kft-től!

 

Az Ön előnyei az együttműködésből velünk:

  • Saját szállítóeszközeink vannak a fémhulladék elszállítására;
  • Földrajzi elhelyezkedés (Magyarország földrajzi középpontjában vagyunk);
  • Lehetőségünk van a fémhulladékot értékesíteni Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Ukrajna, Lengyelország stb. acélipari vállalatai felé;
  • Magyarországi jogszabályi követelményeknek megfelelő, transzparens fémhulladék felvásárlási rendszer;
  • A beszállított hulladék 1 napon belül kifizetésre kerül;
  • A visszatérő ügyfeleinket bónuszokkal jutalmazzuk.

 

A közúti szállítási tarifák Magyarország területén (Táblázat).